Nadšenci Jiří Müller a Radan Liška koncert loni uspořádali poprvé. „Byl to do značné míry pokus, netušili jsme, jaký bude mít ohlas. A zájem lidí nás mile překvapil. Dorazilo jich kolem tří set padesáti. Letos počítáme minimálně s podobným číslem. Už teď nám říkají naši známí, že určitě dorazí," je rád Liška.

Přiznal, že loni trochu podcenili zájem rodin s dětmi. „Proto jsme letos zavedli zvýhodněné vstupné pro ty do sto padesáti centimetrů výšky. A nejmenší děti nebudou platit nic," oznámil pořadatel.

Zatímco minule repertoár těžil především z pozdní tvorby kapely a jejich alba The Wall, tentokrát se posluchači dočkají hlavně skladeb z desky Dark Side of the Moon. „Distant Bells ji přehrají celou. Sami chápou koncert jako výjimečný. Opět totiž vsadíme na nezbytnou součást koncertů Pink Floyd, kterými vždycky byly vizuální efekty. Pódium bude tentokrát zastřešené, takže jsme pojištění proti rozmarům počasí. A přispěje to k ještě ,koncertnější´ atmosféře," přislíbil Liška.

Koupí vstupenky navíc lidé i tentokrát přispějí na dobrou věc. „Koncert pořádáme pod hlavičkou rájeckého fotbalu. Výdělek věnujeme na rozvoj fotbalové mládeže. Bereme to jako další splnění našeho snu, které se může odehrát díky sponzorům. Bez jejich peněz se v současné době podobné akce pořádat nedají," připomněl Liška.

Zdroj: Youtube