Jedná se o novinku v nabídce tvarohových dezertů z rodinného podniku. „Kozí mléko pro výrobu tohoto krému získáváme výhradně z našeho národního plemene, kozy bílé krátkosrsté. Naše zvířata se pasou v prostředí Chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Žádnou surovinu nenakupujeme z jiné lokality. Základem je stoprocentní tvaroh z kozího mléka doplněný nyní velmi žádanou příchutí,” řekl Jan Sedlák.

Dodal, že příchuť stracciatella se překvapivě hodí k tomuto druhu výrobku, který je v oblasti zmíněného sortimentu výrobků ojedinělý. „Příchuť odebíráme z firmy Frujo Tvrdonice, také z Jihomoravského kraje. Snažíme se snížit obsah cukru na nejnižší možnou hladinu tak, aby to odpovídalo současným trendům ve výživě. Obalový materiál je z firmy Ekobal Rožnov pod Radhoštěm a grafický návrh udělalo studio Acrobat z Blanska. Takže vše je regionální práce,” zdůraznila Eva Sedláková.

Boskovičtí plánují obnovu parku u Zámeckého skleníku.
Boskovičtí plánují obnovu parku u Zámeckého skleníku. Žádají o dotaci

Jan Sedlák před časem v rozhovoru pro Deník uvedl, že zemědělské kořeny jeho rodiny prý sahají až do roku 1690. Coby veterinární lékař se snaží mít neustále pod kontrolou zdravotní stav stáda a také kvalitu mléčných výrobků, které jejich farma produkuje. Od prvopočátku, kdy měli na farmě sedm koz, se chov rozrostl na stádo čítající na dvě stě zvířat. Denně tak musejí ve výrobě zpracovat 300 až 400 litrů mléka.