Prodej začíná po oba dny od devíti hodin. V pátek krátce před půl desátou rozezní pódium děti z boskovických mateřských škol. Ve čtvrt na jedenáct návštěvníci jarmarku přivítají historický průvod pána z Boskovic. „Letošní scénář celé akce se nese ve stejném duchu jako předchozí roky. Osvědčily se dva průvody. Jeden dopoledne pro školy, druhý pak večer po setmění. Špičkou letošního programu je tentokrát koncert Tomáše Kočka," uvedl ředitel boskovického kulturního zařízení Oldřich Kovář.

I tentokrát na jarmarku zahrají děti z boskovické základní umělecké školy, zatancuje Borověnka a chybět nebudou dvě šermířská vystoupení v podání skupiny Grál. Dvakrát se představí i Komedianti na káře. Po celý den bude opět k vidění i živý betlém, který i tentokrát připraví kostelní sbor Jakubáček. „Po zkušenostech z předchozích let páteční program běží až do večerních hodin, kdy lidé vyhledávají předvánoční atmosféru s punčem a medovinou. Program uzavře o půl osmé ohnivá show," dodal Oldřich Kovář.

V sobotu je vánoční trh otevřený mezi devátou a třináctou hodinou. Jeho návštěvu zpestří melodie v podání Holóbkovy mozeky a žáků ZUŠ Boskovice a Boskověnky.

Tipy z programu
Pátek 4. prosince
10.15 a 18 h průvod městem
11 a 14 h Komedianti na káře
11.30 a 15 h šermíř. vystoupení
17 h Tomáš Kočko a orchestr
18.30 skupina Trnní
19.30 ohnivá show
Sobota 5. prosince
10 h Holóbkova mozeka
11 h ZUŠ Boskovice