O problému nedávno Deník Rovnost informoval. Nyní na křížení ulic v obou směrech přibylo nové dopravní značení. Příčná čára se symbolem Dej přednost v jízdě. „Město splnilo co slíbilo. Policisté několikrát okolí zkontrolovali a řidičům, kteří parkovali v křižovatce rozdali pokuty. Uvidíme, jak dlouho tento stav vydrží. Každopádně výhled pro motoristy při příjezdu na hlavní silnici se zlepšil. Nové značení na vozovce je nepřehlédnutelné. Za mě super,“ řekla žena, která v blízkosti křižovatky bydlí. Nepřála si zveřejnit jméno. Redakce ji zná.

Boskovičtí představili studii nové sportovní haly od mexického architekta Alberta Kalacha. Garantem je městský architekt Zdeněk Fránek.
Nová sportovní hala: Boskovičtí představili studii Alberta Kalacha, podívejte se

Podle zástupců města je nové značení zatím jen dočasné. Trvalým řešením je stavební úprava křižovatky. Ta se má vyvýšit a vytvořit zpomalovací práh. „Nyní se připravuje druhá etapa rekonstrukce ulice Legionářská. V úseku od ulice Navrátilova po ulici Havlíčkova. Už je vydáno stavební povolení. Máme možnost připravit změnu stavby, která zahrne vyvýšení prostoru zmíněné křižovatky,“ informoval mluvčí boskovické radnice Jaroslav Parma.