Chcete skoro na vlastní kůži zažít, jak dvacítka policistu zasáhla proti lidem a majitelům barů a restaurací, kteří porušovali vládní nařízení?

Stodolní ulice 4. prosince 2020 v Ostravě. Policie kontroluje uzavření vnitřních prostor po 22:00 hodině, díky vládním opatřením k zamezení šíření koronavirového onemocnění COVID-19.
Předvánoční pařba na Stodolní v Ostravě: Slavná ulice ožila. Někde jeli přes čas

Nebo se chcete vrátit k černobylské tragédie a očima vědy se podívat, co obrovské dávky radiace uvolněné po výbuchu jaderného reaktoru napáchaly na tělech likvidátorů - pracovníků, kteří měli za úkol bojovat s plameny a a minimalizovat následky katastrofy? 

Památník likvidátorům, kteří jako první zasahovali na místě havárie černobylské elektrárny
Hrůzy havárie v Černobylu: Co radiace provedla s těly likvidátorů?

Jste sportovní fanoušek či fanynka a máte zájem se spolu s reportérem Deníku zúčastnit polotajného setkání fotbalových hráčů, trenérů a funkcionářů, kteří se sešli v Kolíně, aby se poradili, jak kopanou očistiti od úplatkářů a podvodníků?

Utajená schůzka v Kolíně. Vladimír Šmicer přijel za funkcionáři z okresních klubů jednat o jejich záměrech i Fotbalové evoluci
Lži o převratu v českém fotbale. Víme, co se řešilo na tajné schůzi se Šmicerem

Chtěli byste vědět, co se děje na radnici ve vašem městě? Nebo, tak jako ve Zlíně byste se chtěli dozvědět o „válce policajtů? aneb o tom, jak a proč proti sobě jsou šéfové různých policejních oddělení?

Bronislav Šabršula
Policií v kraji otřásají spory mezi dvěma šéfy

To jsou jen čtyři příklady unikátních článků, které pro Vás tým redaktorů Deníku v celé zemi denně připravuje. Většina z nich je publikována v tištěné verzi Deníku, ať v celostátně sdílené části nebo v jednotlivých regionálních, okresních či městských vydáních Deníku.

Všechny tyto jedinečné zprávy, a je jich více než stovka každý den, jsou pak dostupné v digitální verzi Deník.cz. na mobilu či na počítači. Zde si je bez omezení mohou číst všichni předplatitelé Deníku či Deník.cz. 

Jste jedním z nich? Nebo se jím chcete stát či předplatné Deníku.cz někomu dát?

Darujte na Vánoce ověřené nejen místní informace. Digitální předplatné Deník.cz a všech jeho lokálních mutací můžete svým blízkým pořídit již od 249 Kč. Předplatné pořídíte z pohodlí svého domova a dárkový certifikát získáte okamžitě po zaplacení. Darovat jej můžete vytištěný nebo elektronicky. 

Více informací získáte na www.denik.cz/poukaz nebo použijte QR kód, který naskenujete svým chytrým telefonem.

Zdroj: Archiv