Zástupci kanceláře Maxi-Tip evidují také poměrně odvážné a netradiční sázky, které mohou sázejícím přinést vysoké peníze. Prezidentský kandidát Petr Hannig má současný kurz na výhru 2000:1, čehož využil jeden sázkař a vsadil na českého hudebního producenta 2 500 korun. V případě Hannigovy výhry by pak získal 5 milionů korun.

Specialitou Maxi-Tipu je také přijímání vyšších sázek až do výše několika statisíců tisíců korun. Kromě ojedinělé dvoumilionové sázky na vítězství Jiřího Drahoše jde o milionové sázky. 

Prezidentští kandidáti se sešli se studenty z Ústí nad Labem
Prezidentští kandidáti příliš podpory od stran nezískávají

Na vítězství Miloše Zemana byl na konci minulého týdne kurz 1,75:1, na triumfu Jiřího Drahoše pak 3,31:1.

„Prezidentské volby jsou významnou celospolečenskou událostí, odehrávající se jednou za pět let. Zajímají v naší zemi skoro každého a jako takové by měly být přirozenou událostí, na kterou si zájemci mohou vsadit. Zároveň ale chápeme, že by se neměly brát smrtelně vážně, a proto jsme vypsali i některé méně seriózní sázky, sloužící spíše k pobavení,“ představuje specifikaci prezidentských voleb u sázkové kanceláře předseda představenstva Maxi-Tipu Karel Kabrna.

Zájemci tak mohli tipovat například na to, zda se Mirek Topolánek stane prezidentem a v případě jeho zvolení hlavou státu udělí milost do konce roku 2018 svému bývalému tajemníkovi Marku Dalíkovi. Nebo pokud uspěje Michal Horáček, zda do roka od zvolení otevře dvě nové ambasády v Monte Carlu  a Las Vegas.

Jiří Drahoš poskytl 3. ledna v Praze rozhovor Deníku.
Jiří Drahoš: Zemana chtějí na Hradě udržet Rusové