Masarykova univerzita slaví v sobotu na výstavišti festivalem, jehož hlavní hvězdou bude Vojtěch Dyk a jeho B-Side Band, ale těšit se můžete také na Ukulele Orchestra jako Brno, divadelní vystoupení nebo výstavu 100 příběhů sta let Masarykovy univerzity. Více informací o tomto festivalu najdete na www.muni100.cz

Mendelova univerzita slaví stoleté výročí také po celý rok a také tuto sobotu pořádá festival pod širým nebem. Ten se koná na fotbalovém stadionu za Lužánkami v sobotu od čtyř hodin odpoledne. Škola zároveň pořádá den otevřených fakult a sraz století pro všechny absolventy. Hlavními hvězdami koncertu za Lužánkami budou Aneta Langerová a skupina Zrní.

Soutěžte s Deníkem Rovnost o vstupenky na oba festivaly.

Jak? Stačí dopovědět na jednoduchou otázku: Kolik fakult má v současnosti Masarykova univerzita (pod heslem MUNI počet fakult) nebo kolik fault má v současnosti Mendelova univerzita (pod heslem MENDELU počet fakult) podle toho, o který festival máte zájem. Odpovídejte do čtvrtka 13. června na e-mailovou adresu jana.bourkova@denik.cz a nezapomeňte uvést své jméno, adresu a telefonní kontakt. Do předmětu dejte MUNI nebo MENDELU soutěž. Výherce kontaktujeme v pátek dopoledne.