Tu mu bleskově servíroval po kopečcích brněnský kuchař Petr Erin Kováč, který otevírá novou restauraci Bonjour v Jiráskově ulici v Brně. „Otevření restaurace je v těchto těžkých časech riskantním krokem, ale já jsem se rozhodl, že do toho půjdu. Při slavnostním otevření jsme symbolicky pokřtili restauraci pivem Lucky bastard. Křest provází charitativní tombola, jejíž výtěžek půjde na pomoc chlapci Dominikovi, který trpí mozkovou obrnou," shrnul šéfkuchař.

Akci přišli podpořit také hokejisté Libor Hájek a Filip dvořák, kteří věnovali své hokejky z mistrovských zápasů. Maxijedlík Němec si během exhibice stěžoval na trnoucí zuby. Kvůli tomuto hendikepu nedokázal spořádat celou vaničku, tedy pět kilogramů zmrzliny. „Vím, že je to zmrzlina, čili je samozřejmě studená, ale přece jen mě chlad natolik zbrzdil, že jsem musel ve vaničce pětinu obsahu nechat, ale jinak jsem spokojený," zhodnotil svůj výkon Jaroslav Němec.