Slevové kupóny najdete v časopisech Story, Vlasta, Překvapení, v televizních titulech TV Star a TV Mini. Dále jsou také jsou součástí všech vydání Deníku a všechny pohromadě je přehledně najdete na nakupy.denik.cz.

Během akce můžete využít spoustu slev na široký sortiment zboží a služeb v e-shopech i v kamenných prodejnách. A kolik se dá během akce ušetřit? Nejlepší slevy představuje projektová manažerka Deníku Martina Bernardová.

„Zajímavá je výše slev například u vybavení do domácnosti. Třeba ve Scontu pořídíte nábytek se slevou 38 %, což znamená úsporu třeba i několik tisíc korun. U značky Pohodlí Phase půjdou ceny dolů o třetinu. A za půlku bude k mání bytový textil u Homewille,“ jmenuje Martina příklady obchodníků, kteří plánují zlevnit své zboží o desítky procent.

Zdroj: Deník

Jaké další slevy vás ještě během akce čekají?

Pokud uvažujete o změně letité matrace, využijte slev u firmy Viscopur. Ta totiž nabídne kvalitní ortopedické matrace za polovinu původní ceny. A za polovic budou také přistýlky, polštáře či přikrývky.  

Potrpíte si na provoněný domov? Využijte 50% slevy v prodejně Candlemania, kde si budete moct vybrat z celého sortimentu italských bytových vůní Price´s. V nabídce najdete svíčky, difuzéry i dárkové sady.  

Pamatuje vaše kuchyně minulé tisíciletí? Vyměňte ji za novou! Se slevou až 45 % z maloobchodních cen přichází během Nákupního týdne Oresi. Bezkonkurenční ceny se budou vztahovat na kuchyňský nábytek Dolti, Dolti Collection, Livanza a Bauformat. Slevy navíc platí až do 31. 8. 2023. 

Novotou zářící kuchyně si zaslouží i kvalitní vybavení. Tu můžete obstarat u Tescomy se slevou 20 % při nákupu nezlevněného zboží nad 699 Kč. Kromě kuchyňských potřeb nově nabízí také potřeby pro mytí a úklid a designové domácí spotřebiče. 

Zdroj: Deník

Pečujte o sebe

Co nevidět je tu jaro a to znamená, že nás to bude čím dál tím častěji lákat do přírody. Jste na pobyt venku řádně vybaveni? U značky Husky pořídíte všechno nezlevněné zboží se slevou 25 %, na zlevněné zboží platí 5% sleva. 

Radost vám určitě udělá i krásné a pohodlné prádlo. O čtvrtinu levněji můžete nakoupit také nezlevněné zboží u Astratexu

Žádá si vaše tělo relaxaci či omlazení? Dopřejte si ho v estetických centrech ToWell. Ošetření na omlazení pleti HIFU Ultheralift, masáže s lávovými kameny, lymfodrenáž a další služby budete mít k dispozici za polovinu běžné ceny.

O svou pleť můžete pečovat i sami. Nejlépe s kvalitní kosmetikou. Už jste slyšeli o blahodárných účincích včelích produktů? Dr. Max pod značkou Apivita nově nabízí jedinečnou řeckou přírodní kosmetiku, která v sobě snoubí sílu včelích produktů s rostlinnými extrakty a organickými esenciálními oleji. V nabídce má hned čtyři různé řady a všechny je možné koupit o 30 procent levněji. 

Pozornost si jistě zaslouží i váš chrup. Zkuste změnu a dejte šanci ionizačnímu kartáčku. V obchodě Ionickiss dostanete k nákupu zubního kartáčku ORIGINAL zdarma dětský kartáček KIDS v ceně 549 Kč. 

Zdroj: Deník

Filmy a čtení

Nejvíc televizní zábavy za nejnižší cenu zajistí Lepší TV. Oblíbené pořady až 30 dní zpětně, videotéka s 1 300 filmy a balíček HBO lze objednat se slevou 90 %!

A myslí na vás i naše vydavatelství Vltava Labe Media. Pro Nákupní týden jsme si pro vás připravili slevu 90 % na čtvrtletní elektronické předplatné časopisu Gurmet, ve kterém najdete kulinářskou inspiraci nejen na vaření, ale i stolování nebo novinky v kuchyňském vybavení. 

Zdroj: Deník

Slevy jsou časově omezené

Kupóny je možné využít opakovaně, slevy ale platí zpravidla pouze po dobu akce. U nákupu přes internet stačí uplatnit slevový kód, který najdete na kupónu. Pokud se chystáte do kamenných prodejen, u pokladny jednoduše předložíte kupón.