V sobotu se v nové svitávecké hale poměří s Favoritem Brno (Jan Havlíček / Robetr Zvolánek), Sokolem Zlín-Prštné 2 (Miroslav Gottfried / Ludvík Písek) a svými kolegy z MO Svitávka Pavlem Richtrem a Pavlem Vitulou, kteří obhajují titul. Turnaj se hraje systémem každý s každým a následně se nejlepší dva utkají o titul a třetí se čtvrtým o bronzové medaile.

Ilustrační foto.
Krajské soutěže: skokani podzimu? Raketový posun Medlánek. Polepšily si o 7 míst

Program rozehrají v 10.00 hodin SC Svitávka 1 se Sokol Zlín-Prštné 2. „Šanci vyhrát turnaj máme, ale určitě to bude velice vyrovnané. Vyhrát může každý ze čtveřice. My samozřejmě chceme titul udržet ve Svitávce. Rozhodne momentální nálada a forma,“ zdůraznil Jiří Hrdlička starší.

Kromě domácího titulu bude v sobotu v sázce i účast na mistrovství světa. „Tu nám zajistí první nebo druhé místo. Nebo jinak, pokud bychom skončili za Zlínem o dvě místa, pojedou na mistrovství světa oni,“ upřesnil Hrdlička, který byl světovým šampionem dvakrát.

Ilustrační snímek.
Blanenské Senior centrum hledá dobrovolníky

„Klání nejlepších českých zástupců kolové a krasojízdě pořádáme po dvou letech a za nás organizátory, tedy oddíl Mlékárna Olešnice Cykloklub Svitávka, chci srdečně pozvat všechny fanoušky sálové cyklistiky. Turnaj určitě nabídne dobrou podívanou a kvalitní sport. Vstupné na akci je dobrovolné, občerstvení bude pro diváky připraveno ve sportbaru haly,“ zve na boje o tituly mistrů ČR v několika kategoriích Jiří Hrdlička mladší.