Velká očekávání předcházela sobotě, kdy startovala děvčata v žákyních. Blanenský klub dovezl čtyři medaile, když tři individuální získala Veronika Jakusidisová a to dvě zlata z 60 metrů a 150 metrů a stříbro z dálky. Velkou radost udělala štafeta děvčat, která doběhla ve složení Poláčková, Bezdíčková, Nollová a Jakusidisová na třetím místě.

Petr Vašíček trenér fotbalistů Olympie Ráječko
Jsem rád za každého hráče, říká nový trenér Rájce-Jestřebí Vašíček

V neděli odjížděla na mistrovství nejstarší blanenská skupina složená s dorostenek, juniora a žen. Jen největší optimista věřil v medaili, ale ženy ve štafetě vybojovaly třetí místo. Běžely ve složení Mynářová, Zukalová, Jánošíková a Hlaváčková.

I ostatní atleti z blanenského klubu zaslouží pochvalu za předvedené výkony. „Opět jsme ukázali, že patříme ke špičce moravskoslezské atletiky a právem jsme nejúspěšnější okresní klub. A již nyní vyhlížíme k mistrovství České republiky ve vícebojích, které se koná v Praze. I zde má náš klub jako jeden z mála své zástupkyně, když si účast zajistily Veronika Jakusidisová a Dominika Bezdíčková. Oběma holkám držíme palce a doufáme, že nám to opět cinkne,“ vzkázal předseda ASK Blansko Martin Bezdíček.

O něco lépe se v prvním turnaji sezony vedlo Davidu Richtrovi a Janu Stiborovi.
Odstartoval nový ročník kolové. Týmy ze Svitávky začaly pátou a sedmou příčkou