Podivně se chovající muže si v neděli nad ránem všimla obsluha benzínové pumpy ve Vojkovicích na Brněnsku, kam dvojice dorazila osobním autem. "S obtížemi si sotva natankovali a zoufale se snažili nafoukat hodně poničenou pneumatiku," popsal chování dvojice policejní mluvčí Bohumil Malášek. Muži byli navíc oba zranění, mladší z nich bolestivě kulhal, starší měl tvář od krve.

Čelní srážka dvou osobních aut v pondělí ráno blokovala dopravu na silnici číslo 52. Nehoda se stala u Pasohlávek na Brněnsku, po dobu zásahu záchranářů byla silnice uzavřená.
Na I/52 se čelně srazila auta. Silnice mezi Brnem a Mikulovem byla uzavřená

Po upozornění obsluhy benzínky, že s autem s tak poničenou pneumatikou se nedá dále jet, si dvojice mužů zavolala záchranku. "V brněnské nemocnici se ale pětadvacetiletý muž a jeho o čtrnáct let starší parťák chovali agresivně," uvedl Malášek.

Dvojici uklidnili až policisté. "Při vyšetřování zjistili, že mladší z dvojice, který řídil auto, je podnapilý a zdrogovaný. Do Vojkovic dorazili z Nosislavi a cestou prý poničili pneumatiku. Mladší z dvojice zamířil autem na Židlochovicko poté, co nad ránem ještě absolvoval cestu z Adamova," zmínil policejní mluvčí.

Bobová dráha v brněnské Líšni.
Zranění páteře na bobové dráze? Provozovatel nepochybil, policie případ odložila

Kde se muži zranili, není jasné. Řidič auta s poraněnou nohou policistům řekl, že mu na ní někdo šlápl, starší o zranění čelisti mlčel.