Mladí hudebníci z Jedovnic a Krasové se snaží jít svou cestou. Píší si vlastní texty v angličtině a sami si skládají i hudbu. Kapela hraje od loňského února. „Líbí se nám hudba a styl formace John Mayer Trio a jejich album Try! Od toho jsme se tak nějak pojmenovali. Jsme tři, takže trio," vysvětluje název skupiny kytarista Šimon Podrazil.

Podle něj hraje skupina hudbu na pomezí blues, rocku a funky. Soustředí se na vlastní tvorbu. „Písničky si píšeme svoje. V angličtině. Zkoušel jsem psát i v češtině ale připadlo mi to, že se motám v samých frázích a klišé. Nechceme být kapela, která hraje po zábavách převzaté skladby. Vystupujeme po klubech s vlastními věcmi. To nás baví," říká Podrazil.

Kapela, ve které je nejstaršímu členovi devatenáct let, má už za sebou vystoupení na festivalu Bluesrockalive 2015 ve Velkých Němčicích. Nebo na Pivní pouti v Černé Hoře.

V sobotu je uslyší publikum v Boskovicích v Hudebním klubu Sklepy. V prosinci v blanenském Muzikografu. „Máme už čtrnáct písniček a moc bychom chtěli natočit ve studiu nějaký demo snímek. Snad se to na jaře podaří," nastínil plány do budoucna Podrazil.