Jaké jsou podle vás důvody tohoto stavu?

Odešla nám nejúdernější lajna, ale i tak jsem nečekal, že budeme prohrávat rozdílem třídy i se soupeři jako jsou Rosice nebo Uherské Hradiště. Nejvíc mě zklamal přístup některých hráčů, kteří se vloni pohybovali na hraně A a B týmu a teď místo toho, aby se chopili příležitosti, přestali úplně chodit. Máme tedy personální problém.

Čím si to vysvětlujete?

Já opravdu nevím. Já chápu, že je to amatérská soutěž a na prvním místě je obživa, ale dali se na hokej, je to kolektivní sport, mají přece zodpovědnost i vůči ostatním.

Je nějaká šance, že se to zlepší? Přijdou nějaké posily?

Nemáme odkud přivést hráče, pracujeme s vlastními odchovanci. Vrátil se Michal Růžička, který se v tréninku jevil dobře, bohužel se zranil, tak snad bude zase k dispozici. Někteří zase začali trénovat až tak před čtrnácti dny. Doufám, že se do tří týdnů vrátí z USA David Bílý, co mám zprávy, tak se tam dostane na led, takže by snad mohl hned naskočit. Berka se z ciziny vrací bohužel až před Vánoci.

V sobotu hrajete doma s Uherským Ostrohem…

Bude to těžké, musíme se soustředit na hru zezadu a vyvarovat se chyb. Vloni patřil Uherský Ostroh k nejlepším týmům, letos jej vystřídaly Boskovice.