Galerie: Recepty čtenářů

Majka Simonova udělala rychlou pizzu z listového těsta Barbora Nejezchlebová uvařila klasiku jako je kuře s rýží Eva Trlicová vaří poctivou Valašskou kyselicu plnou vitamínů Milan Kolář - Propečený bůček a plecko s bramborovým knedlíkem a zelím Martina Schulzová - Grilovaná zelenina a zapečený hermelin doplněný o dip ze zakysane smetany Jan Burle a jeho gratinované brambory Vojtech Albert Podlaha/Facebook Lucije Net: Všem dětem chutnají hranolky/Facebook Andrea Zelená/Facebook Šunkofleky - Uvaříme těstoviny ve slané vodě. Nakrájíme párek, točeňák, salám (cokoliv, co zrovna doma máme). Můžeme použít i uzené maso. Uzeninu necháme na chvíli v troubě propéct. Smícháme s těstovinami. Zalijeme vajíčkem. Osolíme a pečeme. Maso s bramborem v jednom pekáčku - Brambory a maso nakrájíme na kostky. Dáme do vymazaného pekáčku. Osolíme a opepříme. Záleží na každém, jak si ochutí. Přidáme nakrájenou mrkvičku. Můžeme si přilepšit kostičkama slaniny. Dáme péct. Řízky: Maso vepřové nebo kuřecí naklepeme, osolíme a obalíme v trojobale (mouka, rozšlehaná vajíčka, strouhanka). Na rozpáleném tuku osmažíme. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. Perník: 2 hrnky hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce, 1 kypřící prášek do perníku, 1 vanil. cukr, 2 lžíce kakaa. Dle chuti přidáme nasekané ořechy. Na perník: čokoládová poleva, kokos, marmeláda. Suroviny smícháme dohromady. Pavlína Bušová - Plněné papriky v rajské omáčce s domácím knedlíkem Pavlína Bušová Bramboráky křehčené minerálkou od Pavlíny Bušové Pavlína Bušová Ovesná polévka s mrkví a česnekem od Beáty Tisucké Martina Vojirova a její Kančí guláš Soňa Ponocná Mazánková - polévka z červené čočky a oblíbené špagety se špenátem Janinka Janinka Janinka Janinka