Galerie: Gourmet festival v Mikulově: podával se pečený hovězí pupek s lanýžovou omáčkou

Ilustrační foto. Kuchařská elita vařila ve středu v Mikulově v hotelu Marcinčák. Také seznámila pozvané s připravovanými pokrmy pro Mikulov Gourmet festival 2016. Kuchařská elita vařila ve středu v Mikulově v hotelu Marcinčák. Také seznámila pozvané s připravovanými pokrmy pro Mikulov Gourmet festival 2016. Kuchařská elita vařila ve středu v Mikulově v hotelu Marcinčák. Také seznámila pozvané s připravovanými pokrmy pro Mikulov Gourmet festival 2016. Kuchařská elita vařila ve středu v Mikulově v hotelu Marcinčák. Také seznámila pozvané s připravovanými pokrmy pro Mikulov Gourmet festival 2016. Kuchařská elita vařila ve středu v Mikulově v hotelu Marcinčák. Také seznámila pozvané s připravovanými pokrmy pro Mikulov Gourmet festival 2016.