Galerie: Jak na med? Přes kouř, žihadla a medomet

MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí. MEZI ÚLY. Redaktor si na vlastní kůži vyzkoušel stáčení medu. Od dlouholetého adamovského včelaře Jiřího Jelínka se při tom dozvěděl spoustu zajímavých věcí.