Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Antonín Reiter hovoří při uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Antonín Reiter a Radomír Němec hovoří při uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Antonín Reiter a Radomír Němec hovoří při uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Pedagog, botanik, kuchař a popularizátor Jiří Sádlo hovoří při uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Pedagog, botanik, kuchař a popularizátor Jiří Sádlo hovoří při uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Z uvedení publikace Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Spoluautoři Divokého zelináře Radomír Němec a Milan Valášek (vlevo).
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Spoluautoři Divokého zelináře Radomír Němec a Milan Valášek (vlevo).
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Radomír Němec s publikací Divoký zelinář.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Uvedení knihy doprovodila autogramiáda.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Výstava Divoké rostliny jako jídlo, koření a lék pokračuje v muzeu do 26. května.
Zdroj: Deník/Martin Moštěk
Blín černý - jedovatá rostlina, kterou naši předci využívali v magii. Obsahuje tropanové alkaloidy, pro které byla oblíbená čarodějkami, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce
Sléz přehlížený jsme jako děti nepřehlížely. Takzvané "chlebíčky" jsme s chutí jedli, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce
Kopřiva dvoudomá - jedlá a léčivá bylina našich předků, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce
Merlík zvrhlý - je společně s merlíkem bílým dobrou zeleninou na přípravu špenátu, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce
Merlík bílý - je společně s merlíkem zvrhlým dobrou zeleninou na přípravu špenátu, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce
Křez tenkolistý - divoká "rukola" roste i u nás na Moravě, říká botanik Radomír Němec.
Zdroj: Se souhlasem Radomíra Němce