Galerie: Blansko rodinná firma WormUP červi potravina

Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku). Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku). Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Původně začínali ve firmě WormUP s padesáti kilogramy červů měsíčně. Nyní jich v Blansku zpracují osm metráků a výrobu chtějí rozšířit na dvojnásobek. Prorazil se sušenými červíky. Byl jsem outsider, říká úspěšný podnikatel Libor Sloupenský (na snímku).