Jak se cítíte po utkání a hattricku?

Dal jsem tři góly, vzadu nula, takže výborně. Hrálo se mi v pohodě, chytil jsem se se Švancim, skvěle to připravuje, je s ním i dobrá komunikace. Na první zápas jsem se těšil a vyšlo to hned ve 30. vteřině.

Takže jste se svým výkonem spokojený?

Bylo to dobré, ale pořád to může být lepší. Pořád tam mám rezervu ve fyzičce. Taky to bude lepší, až odezní ta vedra, v takovém počasí je to o infarkt.

Přerov ale také hrozil…

Oni měli také šance, které nedali, mohlo to klidně skončit 5:5.

Překvapila vás hra soupeře?

Přerov nás nepřekvapil, protože trenér nás na něj výborně připravil, byl se na něj podívat. Měli jsme dobré informace, vytipované rychlé a nebezpečné hráče. Měli jsme se vyhnout standardkám, což se nám teda moc nepovedlo, měli jsme po půlhodině deset rohů, ale uskákali jsme to a máme tři body.

Jak se vám hraje s Petrem Švancarou?

On má výborný přehled, podrží balón, utáhne na sebe dva hráče, podívá se a dá to přesně do nohy. My se teď připravujeme na tyhle brejky, myslím, že to bude velká zbraň. A hlavně Petr je výborný do kabiny, hned si se všemi sednul, je to šoumen jak má být a zároveň výborný fotbalista. Hodně se od něj naučíme na hřišti i v kabině, je to velký přínos pro Blansko.

Co říkáte na to, že z něj měli velký respekt i protihráči?

Věděli proč. Na něho je potřeba hrát od začátku do těla, ale pak je to faul nebo máme šanci.