Jste spokojený s letošní sezonou?

Čekali jsme víc. Hodně jsme omladili a mysleli jsme, že tým pojede v lepším stylu. Na druhou stranu nás překvapili ti, co chytili svoji příležitost. V tom budeme pokračovat, chceme dál dávat šanci mladým hráčům z regionu. B tým máme v premiérové sezoně v okresním přeboru na pátém místě, což je úspěch.

Nevýhoda byla, že jste už v zimě tušili, že to na první místo v krajském přeboru nebude, zato jste mohli v klidu zkoušet nové hráče.

Přesně tak, ta kvalita mužstva ještě není taková, ale my to vůbec nezatracujeme. Teď chceme tým vhodně doplnit, a pokud vydrží pohromadě, můžou přijít výsledky.

Jaký bude cíl příští rok? Vyhrát krajský přebor?

Cíle budou každopádně co nejvyšší, ale i když z toho nebude první místo, i druhé je pěkné.

Co chystáte za změny?

Nová sezona pro nás bude historická. Budeme obsazovat všechny mládežnické kategorie, předpřípravku, dvě přípravky a dvoje žáky. A jestli mě přesvědčí, tak přihlásíme i C tým mužů. Tím bychom tu základnu hodně zvětšili.

Máte tedy dost hráčů?

Každopádně ti, co do Ráječka přijdou, budou mít kde hrát, i když se nedostanou do A týmu. Proto to taky děláme. Nám vychází hodně dorostenců a nechceme, aby nám utekli jinam. A pokud nebudou hrát fotbal, nikdy se nám neukážou. Příklad je třeba Radek Keprt, Roman Zeman, kteří se prosadili do sestavy áčka.

Už jsou jasné nějaké změny v sestavě?

Ti, co dnes hráli, zůstávají v Ráječku. Samozřejmě nějaké odchody budou včetně gólmana Bednáře. A pracujeme na příchodech dalších hráčů.