To samozřejmě ostudný výsledek je, nicméně domácí trenér Martin Maša měl pro něj i mírnější hodnocení. „Jako v předchozích zápasech, jsme si dokázali vytvářet šance a tentokrát se nám dařilo je i proměňovat. V prvním poločase jsme jich měli možná osm a dali z nich šest gólů,“ vysvětlil příčinu vysokého skóre kouč Olympie.

V utkání krajského přeboru fotbalisté FC Boskovice (zelené dresy) porazili FK SK Bosonohy 3:2.
Zlepšení přišlo s trenérem. Fotbalisté Boskovic ukončili šňůru bez vítězství

Ivančicím v krajském přeboru sestup nehrozí a do zápasu evidentně vyslaly několik mladíků. Fotbalové školení pro ně pokračovalo i po přestávce, i když Olympia už viditelně přeřadila na nižší rychlostní stupeň. „Druhý poločas se hrál už takový vlažný fotbal. Nám se ale pořád dařilo proměňovat šance. Takže výsledek je možná pro hosty příliš krutý, ale prostě se to stalo,“ nechtěl Maša více pitvat dění na trávníku při tak jednoznačném výsledku.

SK Olympia Ráječko - FC Ivančice 10:1
Poločas: 6:0. Branky: 19. Sedlák, 23. a 39. Vránek, 29. Voda, 33., 49 a 52. Ovčačík, 44. Zouhar, 62. a 73. Lidmila - 90. Gaňa. Rozhodčí: Smekal - Mach, Urbánek. ŽK: Sedlák - Krátký, Foral. Diváků: 150.
Ráječko: Němeček - Lidmila (79. Nyčyporčuk), Müller, Sedlák (74. Bartoš), Bokůvka - R. Keprt, Voda (52. Zeman), Ovčačík, Horáček, Vránek - D. Keprt (15. Zouhar). Trenér: Martin Maša.