Rozstříleli jste Bystřici, jste spokojený i s výkonem týmu?

Výkon trochu pokulhává za výsledkem.

Ze začátku to nebylo tak jednoznačné, domácí dokonce vedli…

Oni měli možná optickou převahu, ale hraje se na góly. A my jsme byli velice produktivní, tak jako nám minule doma vázla ta útočná fáze, teď se nám dařilo.

Další dobrá zpráva je, že se trefilo pět hráčů, nestojí to tedy na jednom útočníkovi.

Je to samozřejmě dobře, když dává góly víc hráčů, ale tentokrát to byla spíš shoda náhod. Bylo to utkání, kdy by domácí nedali góly, ani kdyby hráli čtrnáct dní, naopak nám tam padlo všechno.

Jak hodnotíte spolupráci útočníků Trtílka a Koudelky?

Jejich spolupráce funguje dobře. Útočná dvojice i obranná čtveřice se stabilizovaly, problém zůstává v záloze. Pořád hledáme ideální složení, není to ono. Kluci zatím hledají formu, kterou měli na podzim.

Poprvé jste vyhráli na hřišti soupeře…

Spíš je důležité, že jsme vyhráli zrovna v Bystřici a odskočili jsme jim z těch sestupových pozic.

Z prvních třech zápasů jste si mohli udělat představu, jak na tom jste. Hráli jste s prvním, desátým a předposledním týmem. Až na zápas ve Vyškově jste vyhráli.

Já si myslím, že divize je velice vyrovnaná. Tabulka je sice nějaký ukazatel, ale rozhoduje momentální forma týmu v době zápasu. Nikdo nikoho neválcuje, výsledky bývají těsné.

V sobotu hrajete doma s Hodonínem, věříte si na něj?

Hodonín má stejně bodů jako my, v ideálním případě chceme samozřejmě navázat na ty dvě poslední výhry. Ale uvidíme, jak se dáme dohromady, máme hodně pokopaných hráčů, Nečase museli odnést na nosítkách.

Co se mu stalo?

Poslední hráč ho fauloval, dostal žlutou, i když to tedy bylo spíš na červenou. Byl to zákrok na stojnou nohu nad kotník, uvidíme, jak to s ním bude vypadat.