Do tématu v 6. kole naší soutěže (Nejhezčí a nejošklivější fotbalové dresy) jste poslali fotografie známých i těch méně neznámých týmů. Děkujeme! Sportovní redaktoři Deníku vybrali nejoriginálnější snímky, které nyní soutěží o ceny. Rozhodujete vy, čtenáři! Komu dáte svůj hlas a kdo se bude moci těšit na odměnu? Hlasujte v ANKETĚ pod tímto článkem.

Pralesní fotbalové léto s Deníkem. Petra Šveřepová převzala za svou dceru Michaelu tisícikorunu od editora Deníku Michala Pavlíka. Michaela Šveřepová ovládla první kolo letní čtenářské soutěže.
Šveřepovi. Fotbalová rodina z Vrdů bodovala v letní soutěži Deníku

Máte i vy dobrý nápad? Nesmutněte a zapojte se do hry také! Do čtvrtka 1. srpna můžete posílat fotky na aktuální téma "Nejútulnější fotbalová hospoda".

Jsou vaše snímky lepší, originálnější? Sdílejte je na facebookové skupině Sportovního deníku (mujzivotsesportem.cz) nebo je pošlete na e-mail pralesy@denik.cz, kde nezapomeňte přidat své jméno, bydliště a telefonní číslo.

Každý týden hrajeme o tři ceny: vítěz získá tisícovku na ruku, za druhé místo náleží 30l sud piva Ferdinand a třetí soutěžící obdrží pětistovku na ruku. Čím víc příspěvků, tím větší šance na výhru.

Témata pro další týdny:

Nejútulnější fotbalová hospoda (uzávěrka 1. 8.)
Nejvtipnější foto z tréninku (uzávěrka 8. 8.)

Fotbalista Volanova Tomáš Voňka (vlevo) převzal cenu za 1. místo v soutěži Pralesní fotbalové léto s Deníkem od šéfredaktora Krkonošského deníku Jana Brauna.
Za prvenství v letní fotbalové soutěži Deníku bude ve Volanově sud

Pralesní fotbalové léto s Deníkem.Zdroj: Repro Deník