NÁVOD PRO VŠECHNY KUCHTÍKY

Osmažíme cibulku do zlatova, přidáme na drobno pokrájené houby a dusíme do měkka. Necháme vychladnout.

Přidáme nakrájené housky namočené v mléce, 2 vajíčka, kmín, majoránku, sůl, česnek a provensálské bylinky. Vytvoříme placičky, obalíme ve strouhance a smažíme do růžova.

Jako přílohu mohu doporučit brambory nebo chléb, okurek aj. dle vlastní chuti.

close Speciál houby banner info Zdroj: Deník/Jan Lakomý zoom_in

Vážení mykologové profíci i amatéři,
chystáte houbařskou výstavu? Chcete zdarma propagovat svou akci na stránkách našich novin? Popsat, jaká je letošní houbařská sezona? Podělit se o své příhody a postřehy? Rádi zveřejníme Vaše příspěvky. Napište nám na houby@denik.cz