Bude vám umožněno pouze vracení a půjčování dokumentů, ale nebude možné, abyste u nás trávili svůj volný čas tak, jak tomu bylo dosud. Knihy, které vrátíte, půjdou na 3 dny do karantény a nemohou se v této době půjčovat. Až do odvolání nebude v provozu veřejný internet, dětský koutek s hernou a burza knih a WC. Tato opatření budou platit do doby, než bude možné přejít k běžnému provozu. Pokud je to možné, vaši návštěvu knihovny bez obav odložte na pozdější a klidnější dobu. Žádné sankční poplatky z prodlení vám nehrozí. Veškeré vaše výpůjčky jsou prodlouženy do 8. 6. 2020 a sankční poplatky pozastaveny do konce června.

Pro urychlení vyřízení vašich požadavků je možné si konkrétní knihy předem objednat telefonicky nebo elektronicky a my vám je předem připravíme. Kontakty najdete na webových stránkách knihovny. Knihy k objednání si vyhledávejte prostřednictvím našeho on-line katalogu –https://boskovice.tritius.cz/.

Od 4. 5. 2020 platí až do odvolání pro celou knihovnu následující půjčovní doba:Pondělí, úterý a středa: 9.00 -11.00 / 12.00-17.00 hodin
Čtvrtek a pátek: 12.00-17.00 hodin  Platí pro všechna oddělení knihovny.

KNIHOVNA BOSKOVICE