Jak na to? Je to jednoduché – pošlete nám svou auto fotku z vašeho letního cestování na e-mail jiri.humplik@denik.cz a budete ve hře. Inspiraci, jakou fotku vybrat, můžete najít i v naší ilustrační fotogalerii. Pokud máte hezkou auto fotku i ze svých dovolených v minulých letech, klidně nám do soutěže pošlete i takovýto „retro“ snímek.

O co se hraje

Vaše snímky budeme postupně zveřejňovat na webu www.denik.cz/auto a hlasování o nejlepší z nich na webu poběží během léta každý týden. Na závěr se pak o ceny utkají ve velkém finále vítězové jednotlivých kol. Celkový vítěz se může těšit na už zmíněný týdenní pobyt v hotelu Pytloun v Harrachově (www.pytlounwellnesshotelharrachov.cz/cs). Druhá cena je vertikální ergonomická 2.4G bezdrátová myš od Yenkee, třetí v pořadí získá držák telefonu na řídítka kola s úložným pouzdrem rovněž od firmy Yenkee (www.yenkee.cz).

Dovolená s autem. Foťte, soutěžte a vyhrajte pobyt v hotelu Pytloun v Harrachově!Dovolená s autem. Foťte, soutěžte a vyhrajte pobyt v hotelu Pytloun v Harrachově!Zdroj: Vltava Labe Media

Jak se zapojit

Tak neváhejte a pošlete nám co nejdříve své snímky z vašich letošních i minulých cest na dovolenou na e-mail jiri.humplik@denik.cz a do předmětu uveďte heslo Dovolená s autem. Aby snímek mohl být zařazen do soutěže, je třeba, aby e-mail obsahoval i vaše jméno, příjmení a bydliště.

Přejeme vám krásné léto za volantem vašeho vozu a bezpečnou jízdu na dovolenou i zpátky domů. A těšíme se na vaše fotky z cest!

* Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících. Více na www.denik.cz