Akce se bude odehrávat vždy v boskovickém Zámeckém skleníku. „Každý rok ve skleníku organizujeme taneční kurzy pro začátečníky, pro středoškoláky i pro dospělé. Projekt tančíren máme vymyšlený tak, že vždy po skončení říjnových tanečních kurzů uspořádáme nedělní taneční podvečer pro zopakování naučených tanců. Příští tančírna bude zase přípravou na plesovou sezonu. A další budou následovat po plesech. Ocení je hlavně ti, kterým tři měsíce společenského tance nestačily a chtějí si zatančit i koncem března a dubna," vysvětlil Ivo Legner z Kulturních zařízení města Boskovice.

Každá tančírna bude jedinečná, tanečníky doprovodí vždy jiná hudební skupina. „Pokaždé bude vyhrávat živá hudba. První tančírna se uskuteční v neděli dvaadvacátého března od pěti do sedmi hodin večer za doprovodu skupiny Mix Jaroslava Kolčavy," přiblížil dále Legner.

Milovníci tance se v sále skleníku mohou těšit na jednodušší variantu plesového uspořádání stolů, na kterých bude k dispozici taneční program celého večera. „Bude připraveno vždy několik tanečních setů. Občerstvit se zájemci mohou v baru," doplnil Legner.