Pavlicová, která do Blanska přestoupila z Moravské Slavie Brno, začala na mistrovství republiky v Hranicích famózně. Prvoligová hráčka vyhrála v kvalifikační skupině dvouhry žen všechny tři zápasy 3:1 a hladce postoupila dál. Ve druhé fázi porazila Kateřinu Starou z SKST Vlašim 3:1 a dostala se do hlavní soutěže. Tam prohrála v prvním kole až po velké bitvě 3:4 s Dagmar Blaškovou z SK Frýdlant nad Ostravicí.

Ve čtyřhře skončila Pavlicová také v prvním kole. Ve smíšené čtyřhře se pak s Petrem Handlem probila do druhého kola. Tam už ale nestačili na pozdější vítězný pár Jančařík–Vacenovská.

Blanenským mužům z druhé ligy se na mistrovství republiky v Hranicích nedařilo. Trojice Přikryl, Svoboda a Dudík nepřešla přes první kolo kvalifikace. Ve tříčlenných skupinách rozhodly už první zápasy. Blanenští je shodně prohráli 2:3. Přitom Přikryl i Svoboda už vedli 2:0 na sety. Pozdější výhry Svobody i Dudíka už nic neřešily.

O víkendu čekají Blansko v ligových soutěžích klíčové zápasy. Ženy hrají v sobotu doma s rezervou Hodonína. Oba týmy se dělí o špici soutěže a pošilhávají po extralize. V neděli přijedou do Blanska osmé Dubňany.

Muži jsou na tom ve druhé lize podstatně hůř. Na dohled sestupovému pásmu. O víkendu hrají doma s Moravskou Slavií C a B. Sedmým, respektive desátým týmem soutěže. Blansko je zatím v tabulce deváté.