První polovinu utkání vás Blansko přehrávalo. Boskovice se nemohly dostat do tempa…

Tušil jsem, že Dynamiters budou rozehranější a to se potvrdilo. Měli za sebou čtvrtfinále s Bíteší. I když je stálo dost sil, tak si zahráli. My deset dní stáli a měli jen tři tréninky. Přehrávali nás jednoduchou kombinací na dva tři doteky. Byli všude o krok dřív. My jsme naopak hráli těžkopádně. Naštěstí pro nás jsme po první třetině prohrávali jen o gól.

Blansko celé utkání vedlo. Rozhodly závěrečné minuty plné emocí. Jak jste viděl klíčové okamžiky vy?

Trestné střílení bylo podle mého v pořádku. Za podobný zákrok rukou v brankovišti v posledních dvou minutách je automaticky penalta. Blansko hrálo poslední minuty ve třech a my to otočili. Myslím, že si to pokazili sami. Chápu, že v play-off a ještě navíc v derby jsou emoce. Celý zápas vedete a pak prohrajete o gól. To naštve. Ale zkušení hráči se musejí ovládnout a soustředit se na hru. To je můj názor.

Takže podle vás rozhodčí zápas neovlivnil?

Já výkon rozhodčích většinou moc komentovat nechci. Přiznávám ale, že jsem měl obavy, jak tento vyhrocený zápas zvládnou. S tím, že bude vypjatý, se dalo počítat. Ale nemyslím si, že pískali jen na jednu stranu. To je nesmysl.

Blansko nastoupí v páteční odvetě bez tří klíčových hráčů. To vám určitě hraje do karet…

Jako že přijedeme do Blanska, dáme jim sedmičku a pojedeme spokojeně domů? To asi ne. Sice prohráli a budou oslabení, ale i takové věci mohou tým nakopnout. Zvlášť v play-off. Každopádně si nemůžeme dovolit hrát na půl plynu a čekat, že se zápas vyhraje sám.

ČTĚTE TAKÉ: Dynamiters pohřbily poslední dvě minuty a emoce. Minerva vede