V posledním zápase základní části jste doma prohráli 8:1 s Velkým Meziříčím, proč?

To je těžká otázka. Nezachytili jsme začátek, dostali jsme branku hned v první minutě, pak po buly druhou. Nedali jsme první trestné střílení, ale druhé ano. Za stavu 3:1 se s tím ještě dalo něco dělat, ale oni se vyhecovali a my jsme jejich nástup vůbec nezachytili, byly z toho další dvě branky. Ve třetí třetině jsme se snažili, ale oni přidali další góly z brejků a využili přesilovek.

Mohlo hrát roli i to, že v zápase o nic nešlo?

Snažili jsme se vyvarovat toho, abychom zápas podcenili, ale možná to tam v hlavách bylo, ani jeden z týmů k tomu asi nepřistoupil úplně na sto procent, což není dobré.

Jste spokojení s tím, že hrajete play-off s Boskovicemi?

Ve hře byl ještě Uherský Ostroh, se kterým máme lepší bilanci, ale Boskovice jsou atraktivní soupeř pro nás i pro diváky. Nejsme sice favorit, ale je to play-off, můžeme je potrápit a překvapit.

Začínáte venku, je to nevýhoda?

Neřekl bych, bude tam sice bouřlivější atmosféra, ale jejich hřiště není nějak specifické a nejblíž k výhře jsme byli právě v zápase na jejich ledě.

Postoupit přes Boskovice by byl úspěch…

Byl by to úspěch. Vloni jsme vyhráli jihomoravskou část a pak jsme vypadli v prvním kole. Třeba to bude letos naopak a napravíme reputaci po té ne úplně povedené sezoně.