Co se stalo, že jste tak rychle přišli o vedení 4:2 a soupeř otočil zápas?

Dostali jsme ve třetí třetině tři góly za pět minut. Všechny byly prakticky ze stejného místa. Sice jsme se zvedli a srovnali, ale přišel zase podobný šestý gól dvě minuty před koncem, na ten už jsme nezareagovali.

Byly to chyby gólmana?

To ne, byly to všechno střely mezi kruhy a z podobné vzdálenosti, neuhlídali jsme druhou vlnu. Je tam specifické malé hřiště, které nám na jednu stranu vyhovuje, ale před bránou je skrumáž a jakákoli chyba kolem kruhů znamená ohrožení brány. Ty góly mohly padnout a nemusely, jim to tam padlo.

Tentokrát jste asi měli na výhru…

Doma jsme na ně neměli, v tomhle zápase jsme byli první dvě třetiny lepší, ale tu poslední třetinu jsme je neuhlídali. Přestože jsme věděli, že poslední zápasy často otáčeli právě ve třetí třetině. Nám sice rozhodčí neuznal gól, ale řekl bych, že to pískal regulérně, na to si nemůžeme stěžovat.

Proč tam padly ty rychlé góly?

Měli jsme sestavu zase trochu překopanou a hlavně chyběli útočníci, kteří jsou zvyklí hrát i dozadu, to se v klíčových chvílích projevilo.

Rozhodovaly i přesilovky?

Sice jsme dostali dva góly v oslabení, ale neřekl bych, že rozhodovaly přesilové hry. My jsme zase dali gól v oslabení a oni je nehráli nějak excelentně.

Kdo podle vás vyhraje finále krajské ligy?

Myslím si, že vyhraje Velké Meziříčí, oni do druhé ligy hodně chtějí na rozdíl od ostatních týmů.

Jejich současný kádr by ale na druhou ligu asi nestačil.

To ne, soutěž je samozřejmě mnohem náročnější, i finančně, podle mě by museli doplnit mužstvo aspoň sedmi osmi lidmi.

Budete pokračovat i v další sezoně?

Já zatím nevím, teď po vyřazení z play off se to těžko hodnotí, nechám to na srpen. Bude záležet na tom, jak se domluvíme v týmu a co natrénuji v létě. Pokud o mě bude zájem, vydrží zdraví a něco natrénuju, budu pokračovat, bez tréninku tam nepolezu. Taky uvidíme, jak to bude s boskovickým hokejem, i když věřím, že to bude fungovat dál.