Jeho tým poslal do vedení kanonýr Martin Sehnal. Ten se na hřiště vrátil po několika-zápasové pauze po vyloučení. „Start jsem měl po trestu super. Hned ve druhé minutě gól. Ale pak jsem se zasekl. Šancí bylo mraky, ale furt jsem to chtěl vyšperkovat a vymýšlel jsem něco. Místo toho, abych to napálil rovnou," vrátil se k zápasu Sehnal.

Síť za zády vojkovického gólmana rozvlnil už ve druhé minutě utkání po přesném pasu Mička. Jenže další tutovky pak už zahazoval. Stejně jako jeho spoluhráči. „Věděli jsme, že Vojkovice mívají slabší začátky. Třeba s Bystřicí už prohrávaly po patnácti dvaceti minutách tři nula. Úvod utkání nám vyšel. Dali jsme bleskově gól, ale pak se už nemohli trefit," dodal Vašíček.

Domácí postupně při neproměňování šancí uvadali a vypadli z tempa. Na obou stranách zazvonilo břevno. Vojkovice srovnaly na 1:1 a pro ně příznivou remízu držely až do konce zápasu. Pak rozhodl Kuldan. „Martin Bartoš mi dal pod sebe střílenou přihrávku do vápna. Já si udělal prostor a balon dobře trefil. Naštěstí to tam spadlo. V zápase jsme zahodili spoustu tutovek. Nasazení bylo super, ale chyběly tomu branky," řekl po zápase střelec vítězného gólu.

V příštím kole jede Ráječko do Bystrce. V tabulce mají oba týmy po třiačtyřiceti bodech. Na podzim s brněnským soupeřem uhrála Olympia doma remízu 1:1. „Bystrc se na jaře zvedá. Po sestupu měli nějaké problémy a zdá se, že je to pryč. Budeme hrát ze zabezpečené obrany a číhat na brejky. Uvidíme, s čím na nás vyrukuje soupeř," nastínil taktiku Vašíček. V tabulce je Ráječko šesté o skóre právě za Bystrcí.