Do Vilémovic přijel Slavkov. Třetí tým od konce mohli domácí vyřídit už v prvním poločase, využili ovšem jen dvě šance. V 6. a 35. minutě skóroval Švihálek. Po přestávce ale hosté zlepšili hru a domácí naopak zaspali. Čtvrt hodiny před koncem to bylo 2:2. Výhru zajistil Vilémovicím v samotném závěru Marek Pernica, který elegantně přehodil gólmana. „Ve druhém poločasu jsme dvacet minut vůbec nehráli a soupeř srovnal. Se štěstím jsme pak dali rozhodující gól," podotkl předseda TJ Vilémovice Jaroslav Grégr.

Hosté byli zklamaní. „Prohráli jsme si to sami v prvním poločase, kdy jsme nehráli, co jsme chtěli. Po domluvě v kabině jsme začali trochu hrát, bohužel místo toho, abychom proměnili šance a rozhodli zápas, dostali jsme tři minuty před koncem gól, to se nám nesmí stát," popsal trenér Slavkova Radek Májek. Ten měl i další důvod k výhře. „Nešlo o nic, ale byl to zároveň i můj poslední zápas v roli trenéra Slavkova, takže jsem chtěl vyhrát," dodal.

Jedovnice pak připravily pěknou rozlučku domácím divákům. Pro sedm gólů si přijely Soběšice, hattrickem přispěl k vítězství Jan Janda.

Od příštího roku by se skupina A I. B třídy klidně mohla přejmenovat na krajskou soutěž Blanenska a Boskovicka. Nikdo z pětice okresních týmů nepostoupil ani nesestoupil a v soutěži je tak doplní ještě Rudice, která vyhrála okresní přebor.

I. B, skupina A

Vilémovice – Slavkov 3:2 (2:0)

Branky: 6. a 35. Švihálek Martin, 87. Pernica Marek – 52. Matocha Daniel, 78. Strnad Oldřich. Diváků: 20